Pàgines

diumenge, 17 de març del 2013

El carrer.

Un avançament mes: el carrer.




COM S'HA FET:

Els paviments no els faig mai sobre la base de fusta del mòdul o diorama, així puc escollir el material que considero mes adient per aquell paviment en concret ( la base del mòdul sempre es de fusta), i el puc treballar còmodament al marge de la maqueta.

El carre de l'estació es de llosa de formigó (es Alemanya), i el cartró normal es treballa molt be per aconseguir aquest efecte. Per tant, em vaig fer una base de cartró que coincideix amb la zona del mòdul que abastarà el carrer (calçada i voreres), que puc treballar amb comoditat en una taula, independentment del mòdul.

El cartró es reciclat d'unes velles tapes de carpeta de les que tinc un bon stock:



Es un cartró de densitat molt alta, que aconsella utilitzar-lo es casos es els que no s'hagi de tallar amb excés. Per altre banda permet gravar-lo a la perfecció con es veu en la següent foto. El gravo amb una pasada de cutter i dos de punxó. Al pintar-lo agafa humitat i s'estova una mica, especialment en les juntes que han perdut la duresa superficial, i es quan es pot retocar les juntes amb el punxó.



La pintura es acrílica gris. Per aconseguir les textures, taques i ombres, un cop seca he passat una patina gris, un altre beige, i he retocat finalment amb cosmètics.

Les voreres s'han fet apart i s'han superposat, de la mateixa manera de les que vaig fer per un altre mòdul: el de Angelika Chemicals.

http://dmr-angelikachemicals.blogspot.com.es/2013/01/nau-auxiliar-paviments.html